NL
Flexibel Leren

Flexibel Leren

Ontspannend Ontmoeten

Ontspannend Ontmoeten

Prettig Samenwerken

Prettig Samenwerken

Spelend Ontdekken

Spelend Ontdekken

Highlights

NOT-2017 iMO-LEARN starterpack actie

Samen bewegen op de NOT-2017

Kom tussen 24 en 28 januari BEWEGEND LEREN tijdens de NOT-2017, stand 11. F021 in de Jaarbeurs in Utrecht en maak kans op een iMO-Learn starterpack!Sneak preview NOT-2017

Jaarbeurs Utrecht,  24-28 januari 2017 Stand 11F021

Stilzitten in de klas? Liever niet!

Bewegen tijdens het leren heel belangrijk!

Registreer nu vast voor NOT-2017

Klik hier om te registreren en tot ziens op STAND 11F021!

Referenties

Tevreden klanten zijn belangrijk voor ons. Maar leerlingen en leraars die baat hebben bij onze producten zijn nog belangrijker! Ons motto is immers “Lifelong learning is fun!”. In deze rubriek laten we klanten met mooie projecten aan het woord.

Een fris ontwerp dat goed past bij het onderwijs

Basisschool De RankBasisschool De Rank is een christelijke school in Sprang-Capelle. Eerder dit jaar heeft hier een grote renovatie plaatsgevonden. Er is bewust gekozen voor renoveren in plaats van voor nieuwbouw vanwege de aanwezige ruimte in het bestaande gebouw. De lokalen zijn ruim en licht; dit wilde men heel graag hanteren.

Nieuwe praktijklokalen voor vrije expressie

SG Newton Hoorn

De praktijklokalen voor drama, muziek, theater, toneel en vrije expressie zijn helemaal opnieuw ingericht. Nieuwe vloer, de wanden geschilderd en eigentijds meubilair. De industriële look van de ruimten is gehandhaafd en het ontworpen interieurconcept sluit hier naadloos op aan.

Veilige klaslokalen in de Europese School Den Haag

Europese School Den Haag

De science-afdeling is grondig aangepakt en zorgt voor prettige lesruimtes. Nieuwe vloeren, plafonds, verlichting en wanden. Praktische werktafels in combinatie met in hoogte verstelbaar plafondunits voor gas- en stroomtoevoer geven de ruimte een future-poof uitstraling.

De praktijklokalen en lesruimtes in het oude pand zijn nieuw leven ingeblazen

De Rooi Pannen Tilburg 2 locaties

In de bestaande aula is, met nieuwe tafels en stoelen, aan de ruimte een fris en eigen gezicht gegeven, het stoffige imago is getransformeerd naar de belevingswereld van de gebruikers van vandaag en morgen.  Hippe en jonge materialen zijn gebruikt voor de bladafwerking.